Vergaderen met een beetje cachet?

Ook dat kan in het Fries Scheepvaart Museum!

Gehoorzaal
De moderne en stijlvol ingerichte Gehoorzaal is voor verschillende doeleinden geschikt: vergaderingen, recepties, congressen, lezingen en diverse andere ontvangsten. Met tafels en stoelen is de zaal geschikt voor groepen tot 60 personen. Met alleen stoelen (in verschillende opstellingen mogelijk) kunnen er 120 personen ontvangen worden. Voor gezelschappen van meer dan 50 personen geldt dat de zaal niet alleen overdag, maar ook 's avonds te huur is.

De Gehoorzaal is van diverse audiovisuele middelen voorzien, die bij de prijs zijn inbegrepen: projectiescherm, katheder, microfoon, geluidsinstallatie, beamer, laptop, Wifi. In de zaal is tevens een ringleiding aanwezig.

IJlsterkamer
Wilt u een vergaderruimte met ambiance? Geen probleem. Dan hebben we voor u onze bestuurskamer met meubilair uit de voormalige raadzaal van IJlst beschikbaar. Deze zogenaamde IJlsterkamer is geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten voor kleine gezelschappen van maximaal 12 personen.

De IJlsterkamer is voorzien van een TV set, flip-over, inclusief stiften en Wifi.

Voor zowel de Gehoorzaal als de IJlsterkamer bestaat er de mogelijkheid om gebruik te maken van catering. Een kopje koffie/thee met Friese oranjekoek, maar ook uitgebreidere catering, verzorgt door onze professionele cateraar behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / 0515 - 41 40 57 (Mevrouw J. Leeverink en/of mevrouw G. Feitsma).

Helaas kunnen wij vanwege de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus op dit moment geen groepen ontvangen in het museum. Wilt u meer informatie of op de hoogte worden gehouden wanneer dit wel weer kan? Neem dan contact met ons op.

Visiting address:

Kleinzand 16
8601 BH Sneek
T 0515 - 41 40 57

Opening hours:

Mon. till Sat. 10:00 - 17:00 hour
Sun. 12:00 - 17:00 hour
 

Postal address:

Postbus 186
8600 AD Sneek
E-Mail

Opening library:

Tues. till Fri. 10:00 - 12:30 hour
and 13:00 - 16:30 hour