fries scheepvaart museum
zaalverhuur
vergaderen in stijl?
ook dat kan in het museum!
gehoorzaal

gehoorzaal

De moderne en stijlvol ingerichte Gehoorzaal is voor verschillende doeleinden geschikt: vergaderingen, recepties, congressen, lezingen en diverse andere ontvangsten. Met tafels en stoelen is de zaal geschikt voor groepen tot 60 personen. Met alleen stoelen (in verschillende opstellingen mogelijk) kunnen er 120 personen ontvangen worden. Voor gezelschappen van meer dan 50 personen geldt dat de zaal niet alleen overdag, maar ook 's avonds te huur is.

Als je de Gehoorzaal huurt, kun je gratis gebruik maken van de beamer, geluidsinstallatie, laptop en wifi. Bovendien is er een ringleiding aanwezig. De zaal is ook voorzien van apparatuur voor eenvoudige livestreaming, de prijs hiervan is op aanvraag.

Zaalhuur: € 200,- per dagdeel, € 300,- per avond.
Ideeële organisaties krijgen korting op de zaalhuur.

ijlsterkamer

ijlsterkamer

Zoek je een 'smûke' vergaderruimte met ambiance? Dan is onze bestuurskamer met meubilair uit de voormalige raadzaal van IJlst perfect! Deze zogenaamde IJlsterkamer is geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten voor kleine gezelschappen van maximaal 12 personen.

Als je de IJlsterkamer huurt, kun je gratis gebruik maken van het beeldscherm voorzien van een HDMI-aansluiting en -kabel, Wifi en de flip-over met stiften.

Zaalhuur: € 75,- per dagdeel (uitsluitend overdag).
Ideeële organisaties krijgen korting op de zaalhuur.

Catering

Catering

In zowel de Gehoorzaal als de IJlsterkamer kun je gebruik maken van catering.
Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.