fries scheepvaart museum

Steun het museum en word sponsor

Ben je ondernemer en vind je het belangrijk dat Sneek kwalitatief goede culturele- en toeristische voorzieningen heeft? Voel je je verbonden met de Friese scheepvaart, de pleziervaart of de historie van Sneek? Of ben je vooral op zoek naar een bijzondere locatie om zakenrelaties en medewerkers te ontvangen?

In alle gevallen is sponsor worden van het Fries Scheepvaart Museum een goed idee! Bovendien is het sponsoren van cultuur fiscaal extra aantrekkelijk.

Sponsor worden kan al vanaf € 250,- per jaar. Daarvoor krijg je onder andere gratis toegang tot het museum, korting op de zaalhuur en regelmatig een netwerkborrel met andere sponsoren. Een sponsorcontract is altijd maatwerk. Heb je interesse? Neem dan contact op met directeur Hester Postma. Ze is bereikbaar via 0515 - 414057 of via de e-mail: postma@friesscheepvaartmuseum.nl

Mail Hester
onze reders en kapiteins
Rabobank
Visser Shipping
Lankhorst Engineered Products
Paques
Douma Staal
Aquatec

onze bootsmannen en stuurmannen

Wij zijn blij met al onze sponsors, groot en klein. Stuurman ben je al vanaf € 100,- per jaar, Bootsman vanaf € 250,- per jaar. Je kunt ook sponsoren in de vorm van bartering, of een combinatie van beide. Hieronder zie je alle bedrijven die ons op een van deze manier steunen.


Wil je ook meedoen en het museum steunen? Neem dan contact op met directeur Hester Postma, zij vertelt je graag alles over de mogelijkheden. Ze is bereikbaar via 0515 - 414057 of via de e-mail: postma@friesscheepvaartmuseum.nl