fries scheepvaart museum

word lid van de vereniging Fries Scheepvaart Museum

De Vereniging Fries Scheepvaart Museum steunt het museum bij het behoud van de verzameling en bij het organiseren van allerlei activiteiten, zoals bijzondere exposities en educatieve programma's. Als lid van de vereniging help je het museum, en profiteer je van allerlei voordelen.

  • Een jaar lang gratis toegang tot het museum voor 2 personen
  • Ieder jaar een jaarboek
  • Toegang tot lezingen en exposities
  • Exclusieve ledenreizen

Bovendien worden leden op de hoogte gehouden van de activiteiten in het museum middels een digitale nieuwsbrief, en twee keer per jaar een nieuwsbrief per post.

Je kunt nu ook als gezin lid worden van het Fries Scheepvaart Museum. Je hebt dan dezelfde voordelen als een regulier lid, maar ook de kinderen (t/m 18 jaar) die op hetzelfde adres wonen mogen gratis naar binnen. Bovendien krijg je als gratis toegang of een aantrekkelijke korting op workshops in de schoolvakanties en jaarlijks een uitnodiging voor een exclusieve gezinsmiddag.

De contributie voor een regulier lidmaatschap is €25,- per jaar, en voor een gezinslidmaatschap €40,- per jaar. Een hogere bijdrage is natuurlijk van harte welkom!

Maak jezelf vandaag nog lid, of doe een lidmaatschap cadeau. Lid worden kan gemakkelijk door het invullen van onderstaand formulier. Heb je nog vragen? Mail dan naar info@friesscheepvaartmuseum.nl