fries scheepvaart museum
Coronamaatregelen

Het Fries Scheepvaart Museum is veilig en verantwoord te bezoeken. In het museum hebben wij de nodige maatregelen genomen, die volgen uit het protocol van de Museumvereniging.

• Om het museum te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig. Deze scannen wij bij de kassa.
  • Draag in het museum een mondkapje.
  • Houd in het museum 1,5 meter afstand van mensen buiten je huishouden. Er is voldoende ruimte in het gebouw.
  • Desinfecteer en/of was regelmatig je handen. Middelen hiervoor zijn op verschillende plaatsen in het museum beschikbaar.
  • Ben je verkouden of heb je andere klachten? Stel je bezoek aan het museum dan uit.
  • Volg in het museum altijd de basisregels en de aanwijzingen van het personeel.

Het is niet nodig om vooraf tickets te reserveren, bij te verwachten drukte is het wel aan te raden. Dan weet je zeker dat je op het gekozen tijdstip naar binnen kunt.