Vergaderen met een beetje cachet?

Ook dat kan in het Fries Scheepvaart Museum!

Gehoorzaal
De moderne en stijlvol ingerichte Gehoorzaal is voor verschillende doeleinden geschikt: vergaderingen, recepties, congressen, lezingen en diverse andere ontvangsten. Met tafels en stoelen is de zaal geschikt voor groepen tot 60 personen. Met alleen stoelen (in verschillende opstellingen mogelijk) kunnen er 120 personen ontvangen worden. Voor gezelschappen van meer dan 50 personen geldt dat de zaal niet alleen overdag, maar ook 's avonds te huur is.

De Gehoorzaal is van diverse audiovisuele middelen voorzien, die bij de prijs zijn inbegrepen: projectiescherm, katheder, microfoon, geluidsinstallatie, beamer, laptop, Wifi. In de zaal is tevens een ringleiding aanwezig.

IJlsterkamer
Wilt u een vergaderruimte met ambiance? Geen probleem. Dan hebben we voor u onze bestuurskamer met meubilair uit de voormalige raadzaal van IJlst beschikbaar. Deze zogenaamde IJlsterkamer is geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten voor kleine gezelschappen van maximaal 12 personen.

De IJlsterkamer is voorzien van een TV set, flip-over, inclusief stiften en Wifi.

Voor zowel de Gehoorzaal als de IJlsterkamer bestaat er de mogelijkheid om gebruik te maken van catering. Een kopje koffie/thee met Friese oranjekoek, maar ook uitgebreidere catering, verzorgt door onze professionele cateraar behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0515 - 41 40 57 (Mevrouw J. Leeverink en/of mevrouw G. Feitsma).

Bezoekadres:

Kleinzand 16
8601 BH Sneek
T 0515 - 41 40 57

Openingstijden:

Ma. t/m Za. 10:00 - 17:00 uur
Zo. 12:00 - 17:00 uur
 

Postadres:

Postbus 186
8600 AD Sneek

Opening bibliotheek:

Ma., Wo. t/m Vr. 10:00 - 12:30 uur
en 13:00 - 16:30 uur
Dinsdagen gesloten