Disclaimer

Rechten
Bezoekers van deze site worden erop gewezen dat op de afgebeelde werken auteursrecht rust. Voor gebruik van die werken anders dan de raadpleging via internet is de auteursrechtelijke toestemming vereist van de makers.

Het bestellen van foto’s (digitaal) is mogelijk indien het copyright van de afbeelding bij het Fries Scheepvaart Museum berust. In alle andere gevallen verwijzen wij naar de rechthebbende voor toestemming en/of levering. Verzoeken voor het leveren van fotomateriaal, met zo mogelijk een opgave van de gevraagde foto’s en het doel (b.v. aard van de publicatie) kunt u richten aan het Fries Scheepvaart Museum.

Er zijn ook afbeeldingen opgenomen waar auteursrechten van derden op rusten, maar waarvan de rechthebbende niet bekend is. Het Fries Scheepvaart Museum doet zijn uiterste best om te achterhalen of en zo ja waar eventuele rechthebbenden te vinden zijn. Mocht u informatie hebben over rechthebbenden die niet of niet correct zijn vermeld, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met het Fries Scheepvaart Museum. Voor vragen en rechten is mevrouw J.J. Tigchelaar ons aanspreekpunt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Fouten of aanvullingen
Het registreren van een collectie is nooit klaar. Steeds komt nieuwe informatie beschikbaar. Ook wij hebben de wijsheid niet in pacht. Het kan dus voorkomen dat informatie fout, onvolledig of verouderd is. Mocht u iets tegenkomen dat correctie behoeft, laat het ons weten. Bij elke foto vindt u een reactiemogelijkheid.

Bezoekadres:

Kleinzand 16
8601 BH Sneek
T 0515 - 41 40 57

Openingstijden:

Ma. t/m Za. 10:00 - 17:00 uur
Zo. 12:00 - 17:00 uur
 

Postadres:

Postbus 186
8600 AD Sneek

Opening bibliotheek:

Ma., Wo. t/m Vr. 10:00 - 12:30 uur
en 13:00 - 16:30 uur
Dinsdagen gesloten