Herfstvakantie: zonnebootjes bouwen en griezelen tijdens de Coole Kidsnacht

In de herfstvakantie kunnen kinderen in het knutsellokaal bootjes met zonnecellen bouwen. Met een zonnecelpakketje, dat bij de balie is af te halen, kan in het knutsellokaal een bootje worden gebouwd. Er zijn verschillende materialen beschikbaar, zodat ieder kind er zijn eigen creativiteit in kwijt kan. Je mag natuurlijk ook zelf wat knutselmateriaal meenemen (WC-rollen, dopjes, kurkjes etc). Als de bootjes klaar zijn en de zonnecel is geplaatst, dan kunnen de bootjes echt varen. En mocht er geen zon zijn, dan testen we het met een zaklamp. De activiteit is geschikt voor kinderen van 3 - 14 jaar.

De activiteiten zijn van maandag 21 tot en met vrijdag 25 oktober. Vooraf aanmelden is niet nodig; het is een doorlopende activiteit. De kosten bedragen € 5,00 per bootje; dat is exclusief de entree van het museum. Kinderen die lid zijn van het museum of een museumkaart hebben, betalen geen entree.

We sluiten de herfstvakantie op vrijdag 25 oktober af met de Coole Kidsnacht; lekker griezelen in het museum! En iedereen mag natuurlijk weer gezellig verkleed naar het museum komen.