Het museum thuis: een envelopje vol zon

Het Fries Scheepvaart Museum is gesloten, maar dat betekent niet dat je je deze kerstvakantie hoeft te vervelen. Haal het museum in huis! Bestel een envelopje vol zon.

doosje vol zon website

Het envelopje vol zon is een knutselpakket met alle materialen die je nodig hebt om zelf een zonnecel-bootje te maken, een kompas en een zonnewijzer. Uiteraard komt er een uitgebreid instructieblad bij met tips en leuke opdrachten. Het envelopje vol zon is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, en kost € 9,50 inclusief verzendkosten. Mail je bestelling en adresgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan een bevestiging met betalingsinstructies terug, en na betaling wordt het envelopje zo snel mogelijk opgestuurd.