Het Kindermuseum wordt verbouwd!

Het Kindermuseum is voor onze jongste bezoekertjes al jaren een hit. Er wordt volop gebruik gemaakt van al het moois dat het Kindermuseum te bieden heeft: het scheeps ABC, de sk├╗tsjebeage, het hengelspel, de binnenvaartgame, de sk├╗tsjepuzzel, de duikersklok, de takelhoek etc. Maar na al die jaren is het Kindermuseum nu wel eens toe aan een 'make-over'. Daar zijn we op dit moment dan ook heel druk mee bezig. De verbouwing van het Kindermuseum heeft voor de komende periode wel wat gevolgen. Het Kindermuseum blijft tijdens de verbouwing toegankelijk, maar is deels ontruimd en sommige spellen kunnen niet meer worden gebruikt. Hoe het er uiteindelijk allemaal uit gaat zien en wat voor moois er straks te beleven valt, is nog een verrassing. In september hopen we dat alles klaar is en jullie allemaal het resultaat te kunnen laten zien.

Het Kindermuseum in volle glorie..........